#μένουμε_σπίτι: Έχω δυνατό οργανισμό, δεν αρρωσταίνω, δεν θα πάθω τίποτα από τον κορονοϊό

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες. Από την μια ένα πανικόβλητο κράτος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει καταστάσεις που ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει μετά τον πόλεμο και από την άλλη πολίτες που δεν έχουν καταλάβει τίποτα.

Τα σχολεία έκλεισαν για να γεμίσουν οι παιδικές χαρές, τα καφέ και παιδιά σε χώρους εργασίας και στους δρόμους δίπλα στους γονείς τους.

Ο λόγος; Τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτα και δεν κινδυνεύουν από τον κοροναϊό.

Βλέπεις ηλικιωμένους στους δρόμους γιατί λέει προσέχουν και δεν κινδυνεύουν

Τέλος βλέπεις ασθενείς που είναι θετικοί στον κοροναϊό που επειδή δεν έχουν συμπτώματα κυκλοφορούν στον δρόμο.

Ας αφήσουμε εκείνους που σε ότι δουν να γράφεται σχετικά με τον κοροναϊό πάνε και βρίζουν, σχολιάζουν και ως καλοί ειδήμονες απαξιώνουν τα πάντα.

Λέει ο Μπεχράκης ότι με τον καπνό του τσιγάρου μπορεί να μεταφέρεται ο ιός και βρίσκονται θεριακλήδες που δεν θέλουν να χαλάσουν την ζαχαρένια τους και τα βάζουν με τον καθηγητή.

Όλοι αυτοί τελικά είναι αυτοί που δυναμιτίζουν την δημόσια υγεία και κινδυνεύουμε να δούμε καταστάσεις Ιταλίας, που το πολύ καλύτερα οργανωμένο σύστημα υγείας έφτασε στα όριά του.

Ε λοιπόν πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι θα ζήσουμε καταστάσεις πολύ δύσκολες και χρειάζεται να σοβαρευτούμε όσο ποτέ άλλοτε.

Όλοι κινδυνεύουμε. ΟΛΟΙ. Και τα παιδιά και οι μεγάλοι και οι ηλικιωμένοι. Όχι μόνο οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού. Δηλαδή το να πεθάνει ένα παιδί δεν έγινε τίποτα;

Τα παιδιά που κυκλοφορούν μπορεί να κολλήσουν και γυρνώντας σπίτι να κολλήσουν τα αδέλφια, τους γονείς, τους παππούδες. Αυτό το θέλουμε;

Οι ηλικιωμένοι ΔΕΝ πρέπει να κυκλοφορούν στον δρόμο, στο καφενείο, στα μέσα συγκοινωνίας.

Ευάλωτες ομάδες υψηλού κινδύνου δεν πρέπει να κυκλοφορούν.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ

Θα πρέπει να καταλάβουμε ΟΤΙ κάποιοι που θα ασθενήσουν, θα ασθενήσουν πιο βαριά και κάποιοι ΔΕΝ θα τα καταφέρουν

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχει να κάνει με την κατάσταση του οργανισμού μας ούτε με το αν πίνουμε τα καλύτερα βότανα ή τις καλύτερες βιταμίνες αλλά πώς τελικά θα τα καταφέρει ο οργανισμός μας.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

 Δώστε βάση στα συμπτώματα του κοροναϊού

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ