Λήξη συναγερμού στο Ρέθυμνο: Αρνητικός στον κοραναϊό ο φοιτητής

Αρνητικά στον κοροναϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 20χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Δείτε επίσης: Γιατί ο κοροναϊός μετέτρεψε τα προφυλακτικά σε… είδος προς εξαφάνιση

Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παράλληλα νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη διακοπή της λειτουργίας του το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα στο Ρέθυμνο για σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, κατόπιν οδηγιών που έλαβαν οι αρμόδιοι από τον ΕΟΔΥ, για τον εν λόγω φοιτητή.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση: «θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου», προκειμένου να αποφασιστεί εάν η αναστολή των μαθημάτων θα πάρει παράταση ή όχι, ωστόσο, σημειώνεται πως οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο θα συνεχιστούν κανονικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ