Έτσι τελειώνει το «Καφέ της Χαράς»: Ποιο ζευγάρι καταλήγει μαζί

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να απογοητεύτηκε από την προσωρινή απουσία της Ρένιας Λουιζίδου από τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», οι σεναριογράφοι, όμως, λέγεται πως ετοιμάζονται να το αποζημιώσουν.

Και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από τους δημιουργούς, με τον καλύτερο τρόπο. Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνεντεύξεις της, θα υπάρξει συναισθηματική «εμπλοκή» με τους πρωταγωνιστές της σειράς, καθώς τόσο το ειδύλλιο Βάλιας – Μάνου είναι αναπόφευκτο όσο και η επιστροφή της Πρωτευουσιάνας στο Κολοκοτρωνίτσι και… την καρδιά του Περίανδρου.

Αν και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε «ακατάλληλες» σκηνές -ουδέποτε είδαμε άλλωστε-, είναι σαφές πως και τα δύο love stories θα εξελιχθούν τόσο στον κύκλο που βλέπουμε τώρα όσο και στα επεισόδια που θα δούμε του χρόνου. 

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, θέλει τους Πώποτα – Χαρά να παραμένουν μαζί και τη Βάλια – Μανωλάκη να αφήνουν τη σχέση τους σε δεύτερη μοίρα. Το κοινό, άλλωστε, αυτό επιθυμεί μιας και και ο Πάτερ Δημήτριος έκανε τη διαφορά και όλοι τον προορίζουν για… αγόρι της Βάλιας. Όσο για τον Μάνο; Η Αρετή έχει αρχίσει να αποκτά το κοινό της και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!

Τα ευχάριστα, πάντως, είναι πως στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τα δύο ζευγάρια (Βάλια – Μάνο και Πώποτα – Χαρά) να δοκιμάζουν τις αντοχές τους με τις τρυφερές σκηνές να μη λείπουν!

 

instanews

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ