Έρωτας μετά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας έως 12 Μαρτίου

Συνταρακτικές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Έρωτας μετά».

Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 78

Ο Λεγάτος προλαβαίνει και εμποδίζει την Πέννυ να σκοτώσει την Άννα. Ο Γιώργος ζητάει τη βοήθεια του Φώτη σε σχέση με το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση/ εκβιασμό του Πετρόπουλου. Η Αλίκη λέει στον Σταύρο ότι ο Θοδωρής απέτυχε να σκοτώσει τον Δαλέση και πως τον έχει σπίτι της. Ο Τόνι με την Άντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, τη ίδια στιγμή ένα καινούριο βίντεο της Άννας έρχεται για να τους αναστατώσει. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, η Άντι λέει στην Άννα ότι τους είδε και την πιέζει να διακόψει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο.

Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 79

Ο Γιώργος, έχοντας δει την Αλίκη με τον Φώτη, καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του Φώτη στο σώμα. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Άντι ότι είναι γιος της Άννας πράγμα που τη σοκάρει. Ο Αποστόλης ομολογεί στο Χρήστο πως πριν χρόνια σκότωσε τον αδερφό του Σταύρου στο χωριό. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Άντι ξέρει για τον Δημήτρη αναγκάζοντάς τον και αυτόν με τη σειρά του να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Δύο μήνες πριν το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος δίνει στην Άννα δύο εισιτήρια με ανοιχτή ημερομηνία για Αργεντινή.

Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 80

Ο Κωνσταντίνος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και ενώ του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Άννα εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Ο Νίκος εξακολουθεί να μη θέλει ν’ ακούσει για τον Δημήτρη, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με την Ειρήνη. Μετά την αποκάλυψη του πτώματος της Πέννυς, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση ενώ την ίδια στιγμή η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Τέλος, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πένυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 81

Ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδερφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι μετά από την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ