Έβρος: Στέλνουν τα ΜΑΤ από το Superfast XI σε ξενοδοχείο των ιαματικών λουτρών!

Κατόπιν πρότασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ, το ξενοδοχείο στα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης τέθηκε στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να φιλοξενήσει αστυνομικούς που επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Οι απαραίτητες εργασίες πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ώστε να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής και ασφαλής διαμονή των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΤΙΕΔΑ έχει στόχο να καλύψει μέρος από τις ανάγκες που προκύπτουν από την άφιξη νέων στελεχών της αστυνομίας, που καταφθάνουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να συνδράμουν στην ενίσχυση της περιφρούρησης σε όλο το μήκος της γραμμής των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε αντιδράσει έντονα ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης, κατά την άφιξη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης του πλοίου Superfast XI, στο οποίο θα φιλοξενούνταν αστυνομικοί που μετακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο, για την ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Απόστολος Παλακίδης, «η μη διαμονή των αστυνομικών δυνάμεων σε ξενοδοχεία της Θράκης στερεί τη δυνατότητα των επαγγελματιών του κλάδου των ξενοδοχείων να συνδράμουν από το μετερίζι τους, με τις υποδομές και τη φιλοξενία τους, σ’ αυτή τη γιγάντια προσπάθεια που επιτελείται».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ