Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί η Νέα Υόρκη. Όσα λέει η Μαρία Λόη για τον κορονοϊό

Σε απευθείας σύνδεση από τη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε, μέσω skype, η Μαρία Λόη το πρωί του Σαββάτου στο “Έλα Χαμογέλα”. Η γνωστή μαγείρισσα, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδος, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για όλα όσα βιώνει στην περιοχή όπου βρίσκεται εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

“Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Είναι πανέμορφη η πόλη της Νέας Υόρκης αλλά όταν την βλέπεις, τώρα, να είναι μια νεκρή πόλη, σε πονάει η καρδιά σου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λόη. “Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι λένε ότι άργησαν να πάρουν εδώ τα μέτρα. Τα πήραν μετά από δυο μήνες, όχι όπως έκανε η Ελλάδα. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για την Ελλάδα, που βγήκαμε πιο καλά σε όλους και έχουμε καλύτερη μοίρα στον κόσμο”.

Επίσης, μέσα σε όλα, η Μαρία Λόη παραδέχθηκε πως “η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη είναι χειρότερη από εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου”.

“Οι άστεγοι πλέον έχουν γίνει πάρα πολλοί στη Νέα Υόρκη και είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί κάποτε, αυτοί οι άνθρωποι, είχαν και τα μαγαζιά ανοιχτά να τους δώσουν ένα φαγητό να φάνε. Τώρα τρέχουνε να βρουν τι θα πάρουν, ούτε μια σοκολάτα δεν μπορούν” συμπλήρωσε, επίσης, η γνωστή μαγείρισσα. “Εμείς τους πηγαίνουμε συνέχεια φαγητά αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλο το Μανχάταν”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ