Έλλη Κοκκίνου: Το μήνυμα για το λουκέτο στην Ιερά Οδό λόγω κορονοϊού

Φρένο» σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα βάζει η ραγδαία παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού. Συναυλίες, πρεμιέρες ταινιών και φεστιβάλ αναβάλλονται ή ακυρώνονται, ενώ θεατρικές παραστάσεις και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ρίχνουν πρόωρη αυλαία.

 

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Ιερά Οδός, το μαγαζί όπου κανείς, τον φετινό χειμώνα, μπορούσε να απολαύσει ένα δυνατό πρόγραμμα – εγγύηση διασκέδασης με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη.

 

Το εν λόγω σχήμα, με τις οι sold out παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook, ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω… κορονοϊού.

 

Λίγες ώρες μετά τον αγαπημένο καλλιτέχνη, η Έλλη Κοκκίνου έστειλε το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της. Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε, λοιπόν, στον προσωπικό λογαριασμό στης στο Instagram, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στους θαυμαστές της και να ανανεώσει το ραντεβού τους για πολύ σύντομα, χωρίς να αποκαλύψει όμως τι ετοιμάζει.

 

«Ένας υπέροχος χειμώνας στην Ιερά Οδό… 4 μήνες που παρέα με τον Βασίλη Καρρά , τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη είχαμε μια απροβλημάτιστη και γεμάτη χαμόγελα συνεργασία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε όλους αυτούς τους μήνες καθώς στην επιχείρηση και όλους τους εργαζόμενους στην Ιερά Οδό που έδωσαν το 100% για την δική σας διασκέδαση! Θα τα πούμε πολύ σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

www.tlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ