Άγριες Μέλισσες – Μαρία Κίτσου: Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη ώστε να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους

Η Μαρια Κίτσου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Art Week» και μίλησε για την απόφασή της να βγει δημόσια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και να αναφερθεί στην κατάθλιψη που πέρασε.

«Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά. Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση…

Να ακούσει από κάποιον που θαυμάζει, από κάποιον που εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση… Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει» είπε η Μαρία Κίτσου.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ