Το βιντεοκλίπ του Γιώργου Σαμπάνη για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι γνωστό οτι είναι ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι των αδέσποτων ζώων και της φροντίδας τους. Για να περάσει λοιπόν αυτό το πολύ σημαντικό μήνυμα κυκλοφόρησε  το τραγούδι «Σκιά στη γη» με σκοπό να γίνει η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας γνωστή στον κόσμο, στις φιλοζωικές οργανώσεις και στους δήμους.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας αποτελείται από κτηνιάτρους που παρέχουν αφιλοκερδώς κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα, ή άγρια ζώα, τα οποία έχουν ανάγκη περίθαλψης. Οι γιατροί αυτοί επισκέπτονται περιοχές σε όλη την Ελλάδα για να στειρώσουν και να εμβολιάσουν εκατοντάδες αδέσποτα ζώα.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν στον νέο του δίσκο «Παράξενα Δεμένοι», περιέλαβε και τον τραγούδι «Σκιά στη γη», για να περάσει το μήνυμα της περίθαλψης των αδέσποτων ζώων και να κάνει γνωστή τη δράση της Ε.Δ.Κ.Ε . Μάλιστα στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού πρωταγωνιστεί η Pixel, ένα σκυλάκι που βρέθηκε πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών, με ακρωτηριασμένο το ένα πόδι. Παρόλα αυτά  κατάφερε να ζήσει, γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Μόνο  με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ