Το ΜΕΘ έκοψε την πίτα του και ανακοίνωσε τα μελλοντικά του σχέδια

Τo Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο έκοψε την πίτα του παρουσία των μελών, των συνεργατών, αλλά και πολλών φίλων του στον χώρο του στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος του κύριος Γιώργος Παντελόπουλος πριν την κοπή της πίτας,  αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η μεγάλη παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΜΕΘ,  “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές πάνω και πίσω από την σκηνή, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στους  μικρούς πρωταγωνιστές, που εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους και να συγχαρεί για άλλη μια φορά τις οικογένειες τους, που έσπρωξαν τα παιδιά τους στο Θέατρο.

Στην συνέχεια ο κύριος Παντελόπουλος ανακοίνωσε οτι  την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου η Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ θα ξεκινήσει τις πρόβες της για τον “Μολυβένιο Στρατιώτη”, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2020. Επίσης για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι η Μικρή Σκηνή του ΜΕΘ επέλεξε για την σεζόν αυτή να ανεβάσει ένα έργο σταθμό στην ελληνική λογοτεχνία, την “Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα και ανάλογα με την πορεία των προβών θα παρουσιασθεί τον Σεπτέμβριο του 2020. Τέλος έδωσε μια μικρή ιδέα πως και η επόμενη παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής θα είναι κάτι μεγάλο, που θα τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το ΜΕΘ, τόσα χρόνια.

Καλή και δημιουργική χρονιά ΜΕΘ με πολλές επιτυχίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ