“Γιόγκα: Η Επιστήμη της Φυσικής και Νοητικής Υγείας- Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ ” |Κυριακή 9/2 στο κτήμα “Πόλα”

Σάτσανγκ με την Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι με τίτλο “Γιόγκα: Η Επιστήμη της Φυσικής και Νοητικής Υγείας- Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ “ . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, 17:00-19:00 στο Κτήμα Πόλα, στο Αρχοντικό Αβίας, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

“Σύμφωνα με την επιστήμη της γιόγκα όλες οι σωματικές ασθένειες έχουν την προέλευσή τους στις ασθένειες του νου, σε μια μη υγιή κατάσταση του νου”  δηλώνει η Σουάμι Σιβανάντα Σαρασουάτι

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η θετική και ενάρετη σκέψη επέφερε μια υγιή κατάσταση του σώματος και του νου και οδηγούσε σε μια κατάσταση ευημερίας, την οποία αποκαλούσαν “ευ ζην”.  Σε αυτό το σάτσανγκ , η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι θα απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από το παραπάνω θέμα και αλλά και ερωτήματα ευρύτερου περιεχομένου.

Εισφορά: Υπάρχει εισφορά για το πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες: 6986723664 – 6956481231

Υποστήριξη : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι είναι η ιδρύτρια του Σατυανάντασραμ Ελλάδος. Η ζωή της και το έργο της αποτελούν μια συνεχή υπενθύμιση ότι οι εσωτερικές διδασκαλίες δεν είναι απλά και μόνο φιλοσοφίες που ανήκουν σε ένα απαρχαιωμένο παρελθόν, αλλά σύγχρονες και ζωτικής σημασίας στη σημερινή εποχή.

Γεννήθηκε στην Αυστραλία και συνάντησε για πρώτη φορά τον γκουρού της, Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι, στο άσραμ του, στη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ στην Ινδία, όπου παρακολούθησε πρόγραμμα εκπαίδευσης στους διάφορους κλάδους της γιόγκα και στη σαννυάσα. Ίδρυσε το Σατυαναντάσραμ Ελλάδος το 1978 και από τότε ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλη την Ελλάδα για να διαδώσει το μήνυμα του γκούρου της. Εκτός από το πολυσήμαντο ρόλο της όσον αφορά στην εισαγωγή της Σατυανάντα γιόγκα στα Βαλκάνια, έχει ιδρύσει τρία Διαλογιστικά κέντρα Σατυανάντα γιόγκα, δύο στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλά ανεξάρτητα κέντρα γιόγκα στην ελληνική ενδοχώρα και στα νησιά.

Το 1993, η Σουάμι Σιβαμούρτι αναγνωρίστηκε ως Γιόγκα Ατσάρυα (Master of Yoga) από την IYFM (International Yogic Fellowship Movement) και από τη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ, του Μονγκύρ της Ινδίας. Έχει επίσης οριστεί ως ένα από τα άτομα για την προστασία της παράδοσης της Γιόγκα για την Ακαδημία της Σατυανάντα γιόγκα στην Ευρώπη.

Το 2014, δημιούργησε την Πανελλήνια Ένωση Εισηγητών εκπαιδευμένων στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα (HAISY). Ζει στο άσραμ στη Παιανία και ταξιδεύει συχνά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνοντας σεμινάρια και διαλέξεις πάνω στη γιόγκα.

Το Σατυανάντασραμ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και περιλαμβάνει ένα άσραμ κοντά στην Αθήνα και συνδεόμενα κέντρα στην πόλη. Προσφέρει τάξεις γιόγκα, σεμινάρια και εκπαίδευση εισηγητών σύμφωνα με την παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα, όπως διδάσκεται στη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ. Είναι ένα σύστημα μοναδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, τύπους σώματος και επίπεδα ευεξίας και υγείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα www.satyanandayoga.gr 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ