Παρουσιάστηκε το promo video του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Σε μια άκρως καρναβαλική ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, χρώμα και με πολλή διασκέδαση παρουσιάσθηκε εχθές, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου , στο The new post , στην οδό Ιατροπούλου, το επίσημο promo video του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, παρουσία της Οργανωτικής Επιτροπής, της Καρναβαλικής Συγκλήτου και πλήθους καρναβαλιστών.

Το βίντεο είναι δημιουργία της Θεοδώρας Δρακοπούλου , του Χαράλαμπου Λιόντη και του Σαράντου Στασινάκη και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου στο ΚΑΣΤΡΑΚΙ-ΜΕΤΕΩΡΟ στην Βέργα την μια μέρα και σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως το Πάρκο Σιδηροδρόμων, το Ιστορικό Κέντρο και φυσικά η Κεντρική Πλατεία και το Καρναβαλικό Χωριό την επόμενη, με την συμμετοχή πάρα πολλών καρναβαλιστών, που πλημμύρισαν τους δρόμους της Καλαμάτας. Στη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων να πούμε οτι συμμετείχε και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, η οποία έδινε τον ρυθμό.

 

Το σενάριο θέλει την Βασίλισσα του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού να δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει το Καρναβάλι και τους Καρναβαλιστές να ξυπνούν από τον λήθαργο τους και χορεύοντας να ξεπροβάλλουν από διάφορα σημεία της πόλης και να συναντιούνται στο Καρναβαλικό Χωριό, όπου υποδέχονται την Βασίλισσα, ώστε να ξεκινήσει η περίοδος της χαράς, της διασκέδασης και του  κεφιού.

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι το ΛΑΒΑΡΟ-DAY , παράδοση των λαβάρων στα καρναβαλικά πληρώματα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Καρναβαλοχωριό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ 8ου ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ