My Style Rocks 3: Το συγκινητικό μήνυμα του Στέλιου Κουδουνάρη για τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του My Style Rocks 3 ώστε να βαθμολογηθεί για το κόνσεπτ της και την ενδυματολογική της επιλογή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, γνωρίζοντας την ιστορία της παίκτριας και τη μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, θέλησε να στείλει το δικό του συγκινητικό μήνυμα.

«Κοίτα να δεις τι σκεφτόμουν Ευρυδίκη για σένα, εδώ και αρκετή ώρα. Και το έλεγα και στην Έλενα. Της έλεγα τι ωραίο σώμα έχεις και πως συνήθως το αδικείς. Είσαι μια γυναίκα στα 34 και το λέω με χαρά γιατί μακάρι όλες οι γυναίκες στα 34 να ήταν τόσο γυμνασμένες σαν και εσένα, να είχαν τόσο ωραία πόδια σαν τα δικά σου, τόσο ωραία χέρια σαν τα δικά σου, τέτοιο φιζίκ και να είχαν τη δύναμη…

Δηλαδή, έρχεσαι εδώ, κάθε μέρα και πρωταγωνιστείς, συνήθως όχι με τα ρούχα σου, συνήθως με τα διάφορα, τα γύρω-γύρω.

Και σκέφτομαι, είσαι μια γυναίκα, που έχει περάσει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καρκίνο. Δεν είναι ταμπού και ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς και μακριά από μας και μακριά από όλο τον κόσμο αλλά όταν έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχει τη δύναμη, οφείλει στον εαυτό του να έχει τη δύναμη να το αντιμετωπίζει, να πηγαίνει παρακάτω. Εσύ είσαι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ, δυνατή, ίσως πιο δυνατή από ποτέ, έχεις ένα βήμα για να εμπνεύσεις πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες που αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα και δεν είχαν όλοι την ίδια δύναμη με σένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, αυτού του τηλεοπτικού χρόνου που έχεις, και να γίνεις παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Δεν γεννήθηκαν όλοι δυνατοί. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια. Έτσι δείχνεις. Μην σπαταλάς το χρόνο σου έτσι…» ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ