MasterChef 4: Θρίλερ – Πέταξαν έξω την πιο αντιπαθητική παίκτρια

Όταν η Γιώτα μπήκε στο παιχνίδι, τα σόσιαλ μίντια τα «έψαλλαν» στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για μια παίκτρια  που έδειχνε σαφώς και με το «καλημέρα» ότι θεωρεί τον εαυτό της τέλειο όσο και τα φαγητά της και είναι από τους παίκτες που δημιουργούν και κυρίως εξαιτίας της αντικοινωνικής τους συμπεριφοράς πολλά προβλήματα.

Η Γιώτα μπορεί να έχει «τσαγανό» όπως είπε ο Ιωαννίδης, αλλά δεν έπαψε να μιλάει άσχημα ακόμα και στους παίκτες που ήταν στον εξώστη και ήθελαν να τη βοηθήσουν, αντιμετωπίζοντάς τους περιφρονητικά.

Μαζί με τον Λεωνίδα και τον Ηλία ήταν οι παίκτες με τις πιο χαμηλές επιδόσεις που φόρεσαν μαύρη ποδιά και έπρεπε να περάσουν μία ακόμα δοκιμασία προκειμένου ένας να περάσει στο σπίτι του MasterChef.
Η δοκιμασία του αυγού

Η δοκιμασία φαινομενικά εύκολη, αφού έπρεπε να φτιάξουν αβγά σε διαφορετικές συνταγές.

Τέσσερις παρασκευές της απλής αυτής πρώτης ύλης, μία τέλεια ομελέτα, τηγανιτά αβγά, ένα μελάτο κι ένα ποσέ θα είναι αυτά που θα δώσουν το εισιτήριο στον τελευταίο παίκτη που θα περάσει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας τα κατάφερε αλλά σε θρίλερ εξελίχθηκε η δοκιμασία αποχώρησης αφού ανάμεσα στον Ηλία και τη Γιώτα είχαμε… ισοπαλία!

Οι δύο διαγωνιζόμενοι δεν τα κατάφεραν πολύ καλά, αφού όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς από τις παρασκευές τους το πάσο θα περνούσαν μόνο οι δύο από τις τέσσερις. Έτσι Γιώτα και Ηλίας έπρεπε να επαναλάβουν τη δοκιμασία προκειμένου ένας από τους δύο να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Γιώτα καθόλου δεν πείστηκε μέχρι το τέλος ότι δεν έχει κάνει τέλεια τα αυγά της και οι παίκτες τελικά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο σπίτι μπήκε ο Ηλίας και η Γιώτα έφυγε χωρίς να χαιρετήσει τους παίκτες του εξώστη λέγοντας μάλιστα ότι είναι υποκριτές που την χειροκροτούσαν και δεν την ήθελαν μέσα στο σπίτι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ