Harry- Meghan Markle: Αυτή είναι η έπαυλη που ενδιαφέρονται να αγοράσουν στο Μαλιμπού

Δεν είναι πλέον κρυφό ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle- μετά τη μετακόμισή τους στον Καναδά- σκοπεύουν να αγοράσουν σπίτι και στο Los Angeles των Η.Π.Α. Οι φήμες, εξάλλου, λένε ότι η Meghan δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη καριέρα της στην υποκριτική, ιδίως τώρα που έχουν αρνηθεί τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι λέγεται ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για μια έπαυλη στο Μαλιμπού, η οποία κάποτε ανήκε στον πρώην πρωταγωνιστή του «Baywatch», David Charvet, και την πρώην σύζυγό του, Brooke Burk.

Η έπαυλη, που πωλείται έναντι της τιμής των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, ονομάζεται Petra Manor και διαθέτει πισίνα, γήπεδο του τένις, dance studio, οκτώ υπνοδωμάτια, και 6 μπάνια.

Αν καταλήξουν σ’ αυτή την πολυτελή κατοικία, θα είναι πολύ βολικό για τη δούκισσα αφού η μητέρα της, Doria Ragland, μένει μόλις 50χλμ μακριά.

Η κατοικία απέχει ελάχιστα από την παραλία, ενώ στην ίδια γειτονιά διαθέτουν σπίτια σταρς όπως οι Robert Downey Jr., Mel Gibson, Dick Van Dyke και Caitlyn Jenner.

Δείτε τις φωτογραφίες της έπαυλης που οι φήμες λένε ότι επισκέφτηκαν εδώ. 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ