Ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγο ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας εξαιτίας των γεγονότων και των εξελίξεων που αφορούν την εμφάνιση κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα μας και ειδικότερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχουν φήμες που μιλούν και για Πάτρα και Λάρισα.

Ήδη το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, ανακοίνωση που προκάλεσε ένα ντόμινο αντιδράσεων και συναντήσεων στους κατά τόπους δήμους για να δουν πως θα χειριστούν την κατάσταση.

Με ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος μετά την Διαπαραταξιακή συνάντηση στο Παλιό Δημαρχείο αποφασίζεται η ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου μας. Ο κύριος Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας είναι σε ετοιμότητα, συνέστησε στους πάντες να παραμείνουν ψύχραιμοι, καθώς ο πανικός είναι η χειρότερη λύση και δήλωσε πως η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Δείτε  την ανακοίνωση του Δημάρχου :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ