8ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Κυριακή 1η Μαρτίου η μεγάλη παρέλαση & η τελετή λήξης

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα των Απόκρεων και ήδη η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την λήξη του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού την Κυριακή 1η Μαρτίου, η οποία αναμένεται να είναι φαντασμαγορική και τελείως διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Άλλωστε βασικό χαρακτηριστικό του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι το στοιχείο του διαφορετικού και του πρωτότυπου.

Στις 16:00 λοιπόν την Κυριακή 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με πλήθος καρναβαλιστών να χορεύουν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Όθωνος με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Εκεί θα βρίσκεται τοποθετημένο ένα φαντασμαγορικό σκηνικό και μετά το πέρας της παρέλασης θα ξεκινήσει τo πιο μεγάλο party  με καλεσμένους δύο πολύ γνωστούς και αγαπημένους djs , τον Νίκο Χαλκούση και τον dj Pantelis, που υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό.

Ραντεβού λοιπόν όλοι την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 16.00 στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και την τελετή λήξης του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι δική μας η Άστρη Μαυρέα. 

Δείτε το promo βίντεο για την λήξη του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού ΕΔΩ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ