8ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Group 55 “Ice Age – Η Εποχή των Παγετώνων”

To 8ο Καλαματιανό καρναβάλι ξεκίνησε. Εσύ διάλεξες στολή; Αποφάσισες σε ποιο γκρουπ θα μπεις φέτος; Αν ψάχνεις ένα γκρουπ, όπου σίγουρα θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά και να θα κάνεις, όπως λένε και οι ίδιοι, … χαμό , τότε η επιλογή είναι μία. GROUP 55 “Ice Age – Η εποχή των Παγετώνων “.

Ένα από τα πολύ αγαπημένα γκρουπ του Καλαματιανού Καρναβαλιού, το Group 55 επιστρέφει έχοντας επιλέξει και φέτος ένα πολύ ωραίο θέμα. Μετά τον Scooby doo, τον Bugs Bunny και τον Peter Pan  που αγαπήθηκαν πολύ από τους καρναβαλιστές, το Group 55 μας ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο, στο χιόνι και το κρύο, στην εποχή των παγετώνων και όλα αυτά για… ένα βελανίδι.

Μπείτε στην πιο κεφάτη παρέα του Καρναβαλιού και ακολουθήστε τις περιπέτειες του Σίντ και του Σκράντ. Επισκεφτείτε το σπιτάκι του γκρούπ στο Καρναβαλοχωριό, δείτε από κοντά τις στολές, μιλήστε με τους υπεύθυνους, κάντε την παραγγελία σας και γίνετε και εσείς μέλος του group που μπορεί να έρχεται από τους παγετώνες, αλλά σίγουρα έρχεται για να λιώσει τον πάγο με το κέφι του.

Βρείτε στολές ανδρικές, γυναικείες,αλλά και παιδικές σε όλα τα μεγέθη. Οι στολές είναι χειροποίητες, οπότε αρκεί να δώσεις την παραγγελία σου.

Πληροφορίες :

-Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6949314636 και 6982015545

-Διαδικτυακά :

Facebook :  Group 55 kalamata 

Ιnstagram: group55kalamata

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 – Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ