Φώτης Ντούλος: Τι έγραψε στο σημείωμα αυτοκτονίας – Αρνούμαι…Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ

Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής. Ο ομογενής εκατομμυριούχος κατηγορείτο για τη δολοφονία της γυναίκας του, Τζένιφερ και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Μπρονξ, ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, δηλητηριάζοντας τον εαυτό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Σήμερα, είδε το φως της δημοσιότητας το σημείωμα της αυτοκτονίας του.

Η υπόθεση της δολοφονίας

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείτο για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρα των πέντε παιδιών τους ηλικίας 8 έως 13 ετών, η οποία αγνοείται από τις 24 Μαΐου του 2019. Τα ίχνη της 50χρονης Τζένιφερ Ντούλος με καταγωγή από την Αργεντινή χάθηκαν εκείνη τη μέρα, αφότου άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο.

Αίμα της Τζένιφερ και DNA του Φώτη Ντούλου βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Κονέκτικατ, ωστόσο, το σώμα της γυναίκας αγνοείται έως και σήμερα. Ο ίδιος συνελήφθη από την Αστυνομία την 1η Ιουνίου 2019, ενώ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον συνέδεαν με την εξαφάνιση και τον θάνατο της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο Φώτης Ντούλος, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ, με σωλήνα συνδεδεμένο στην εξατμιση του αυτοκινήτου του και εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα.

Αστυνομικοί που τον εντόπισαν του έκαναν προσπάθειες ανάνηψης και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία ερευνώντας το σπίτι του την Πέμπτη ανακάλυψε ένα γράμμα, με το οποίο υποστήριζε ότι είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του.

Στο σημείωμα, ο Φώτης Ντούλος τονίζει χαρακτηριστικά πως “Το κράτος δεν θα ευχαριστηθεί μέχρι να με δει να σαπίζω στη φυλακή”.

Αναλυτικά το σημείωμα

“Αν το διαβάζετε σημαίνει ότι δεν είμαι πια εδώ. Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα παραπάνω στη φυλακή, για κάτι με το οποίο δεν είχα καμία σχέση. Αρκετά. Αν χρειάζεται το κεφάλι μου για να συμβεί αυτό, ας είναι.

Θέλω να γίνει γνωστό πως η Michelle Troconis δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της Jennifer, ούτε ο Kent Mawhinney. Ζήτησα από την πολιτεία να τους ελευθερώσει. Όπως επίσης ζητώ να σταματήσουν να εκβιάζουν τους φίλους μου…

Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτά αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όρια μας.

Η πολιτεία δεν θα ησυχάσει μέχρι να με δει να σαπίζω στη φυλακή. Ο δικηγόρος μου μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τις σακούλες. Όλα τα άλλα είναι κατασκευάσματα της Δικαιοσύνης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και την οικογένεια μου που μου σταθήκατε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όμως πάνω από όλα, την Anna Curry. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα να αγωνίζομαι”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

news247

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ