Φλογερό ειδύλλιο στο MasterChef. Ποιοι έγιναν ζευγάρι μόλις μπήκαν στο σπίτι

Ποιοι έγιναν ζευγάρι μόλις μπήκαν στο σπίτι του MasterChef;

Καλά καλά δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του MasterChef και φαίνεται ότι άρχισαν τα ερωτικά παιχνίδια μεταξύ των παικτών. Το πρώτο ειδύλλιο είναι γεγονός: Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος και Μαρία Μπέη βρίσκονται πολύ κοντά…

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes η Νάνσυ Νικολαΐδου. “Είναι δύο παίκτες στο MasterChef που έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Είναι ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει πολύ κοντά και ζουν έναν ωραίο έρωτα”, είπε η δημοσιογράφος.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος και η Μαρία Μπέη του MasterChef;

Η Μαρία με καταγωγή από την Πιερία, είναι μόλις 21 ετών και γνωρίζει πολύ καλά με τι θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της. Πάντα στη ζωή της μεγάλωνε με έναν στόχο. Να γίνει μια καλή μαγείρισσα. Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση. Τώρα, η Μαρία βρίσκεται στο διαγωνισμό, έχοντας εν μέρει την υποστήριξη από τον πατέρα της αλλά θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στο χώρο της μαγειρικής παίρνοντας τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης έχει επιστρέψει στην πατρίδα για να καταφέρει έναν στόχο πολύ μεγάλο, να κερδίσει τον διαγωνισμό του MasterChef 4. Ένας φίλος του στη Νορβηγία έκανε την αίτηση για εκείνον και ο Δημήτρης για αντάλλαγμα του έφτιαξε ένα πιάτο σε 20 λεπτά. Ο Δημήτρης, αν και δεν προλάβαινε να δει τον διαγωνισμό λόγω υποχρεώσεων, δεσμεύεται να τα καταφέρει, αφού τον ενθουσιάζει και το στοιχείο της τηλεόρασης.

Δεσμεύεται όμως και για έναν ακόμα λόγο, αφού το έχει υποσχεθεί στους συναδέλφους του, που τον αποχαιρέτισαν γλυκά και με ευχές για το ξεκίνημα του νέου κεφαλαίου στη ζωή του, που λέγεται MasterChef 4. Ευγενής, με καταγωγή από την Ασπροβάλτα και από τη Γερμανία, από την πλευρά της μητέρας του, θα βάλει σε χρήση το ελληνικό του δαιμόνιο μαζί με τη γερμανική πειθαρχία του για να καταφέρει το στόχο του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ