Τραγωδία στα Ψαχνά: Στην αγκαλιά των γονιών του «έφυγε» το 4χρονο αγοράκι

Στο πένθος η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του 4χρονου αγοριού που ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς του είχαν μεταφέρει το παιδί τους σε νοσοκομείο των Αθηνών με συμπτώματα ίωσης ωστόσο πριν λίγα 24ωρα έλαβε εξιτήριο.

Δυστυχώς τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και πριν λίγες ώρες μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα  οι γονείς σε κατάσταση σοκ άρπαξαν το παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του και έτρεξαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών προκειμένου να δοθούν στον μικρούλη οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως ήταν ήδη αργά. Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά των γονιών του.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Μιλώντας στο protothema.gr ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσαπίων, Γιώργος Ψαθάς είπε πως «δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 15.00 στο χωριό Μακρυμάλλη. Πραγματικά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, οι γονείς είναι απαρηγόρητοι γιατί δεν είχαν άλλο παιδάκι. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατί ο πόνος τους αυτή τη στιγμή είναι μεγάλος. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει» λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Ψαθάς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ