Τα πέντε λαχανικά που προστατεύουν από τον καρκίνο

Η μεγάλη κατανάλωση αυτών των λαχανικών σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης πολλών καρκίνων, καθώς είναι πλούσια σε θειούχες ουσίες, που προκαλούν τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων μέσω διαφόρων μηχανισμών

Τα λαχανικά της οικογένειας allium περιλαμβάνουν το σκόρδο, το κρεμμύδι, το πράσο, το σχοινόπρασο και το πράσινο κρεμμυδάκι.

Αυτά τα λαχανικά χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο τόσο σε απλές καθημερινές συνταγές όσο και στην γκουρμέ μαγειρική. Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί και για ιατρικούς λόγους…..

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ