Συντετριμμένη η Ντίνα Κώνστα από τον θάνατο του Δημήτρη Τσούτση

Συγκλονισμένη είναι η Ντίνα Κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη Νικηφόρου Κασιμάτη από τη σειρά «Δύο Ξένοι» που άφησε εποχή. Η τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τον θάνατο του στενού φίλου και συναδέλφου της με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του.

Μας γνωρίσατε μαζί από τους «Δύο ξένους» . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα.

Επίσης ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους. Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του. Για αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους μου, που θα μου λείψουν», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ