Συνέλαβαν τους ληστές δυο φαρμακείων στη Ναυπακτία

Συνελήφθησαν επειδή είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών – Στην προανάκριση ο ένας από τους δύο ομολόγησε

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας κατάφεραν να βάλουν τέλος στην δράση δυο κακοποιών που είχαν ληστέψει δυο φαρμακεία στις περιοχές Λυγιά και Ξηροπήγαδο, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

 

Ο κλοιός γύρω από τους δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 30 χρόνων άρχισε να σφίγγει από το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο ένας από αυτούς εισέβαλε φορώντας κράνος στο φαρμακείο στο Ξηροπήγαδο, απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του, άρπαξε 230 ευρώ από το ταμείο και διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του.

 

Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη των δυο ληστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ναύπακτο, συνελήφθησαν επειδή είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών και στην προανάκριση ο ένας από τους δύο ομολόγησε ότι και στις 17 Ιανουαρίου είχαν ληστέψει με τον ίδιο τρόπο το φαρμακείο στην Λυγιά και είχαν αρπάξει 300 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστείες από κοινού, ενώ κατασχέθηκε το δίκυκλο που χρησιμοποιούσαν.

www.protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ