Πενταετής αποβολή ποδοσφαιριστή γιατί δάγκωσε …

 Με πενταετή αποκλεισμό από το τοπικό πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ανατολική Γαλλία επειδή δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και δάγκωσε το… πέος αντιπάλου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Νοέμβρη, αλλά έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με ειδησεογραφικό πόρταλ της Λωρραίνης, όλα έγιναν μετά από αγώνα των ομάδων Terville και Soetrich που έληξε ισόπαλος 1-1.

Το θύμα – που αγωνίζεται με τη φανέλα της Terville – προσπάθησε να χωρίσει τον δράστη – ποδοσφαιριστή της Soetrich από καβγά με αντίπαλό του στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου, και βρήκε… το μπελά του, καθώς χρειάστηκε να γίνουν 10 ράμματα για να κλείσει η πληγή…

Όπως αναφέρει η dailymail, η πειθαρχική επιτροπή έλαβε απόφαση για την αυστηρή τιμωρία του δράστη, ωστόσο, εκτός από το δράστη, με εξάμηνη τιμωρία αποβολής από τα γήπεδα τιμωρήθηκε και το θύμα – που φιλοδοξούσε να είναι ο «ειρηνοποιός»!

«Το περιστατικό συνέβη μετά το ματς, στο πάρκινγκ του σταδίου… Υπήρξε συμπλοκή, η κατάσταση κλιμακώθηκε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα» σχολίασε ο Emmanuel Saling στέλεχος του τοπικού πρωταιλήματος. «Η ευθύνη (των δυο ποδοσφαιριστών) είναι λίγο – πολύ κοινή» δήλωσε δε. Η γηπεδούχος Terville τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 200 ευρώ επειδή δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ