«Οφείλω να πω πρώτη φορά μεγάλο ευχαριστώ» – Η εξομολόγηση του Ευθύμη Ζησάκη

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου ύστερα από μικρό διάστημα τηλεοπτικής απουσίας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα,

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή δηλώνει ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην προσωπικό του ζωή αλλά και στα πράγματα που τον εξέλιξαν καλλιτεχνικά.

“Υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, η οποία είναι εξαιρετικά καλοδεχούμενη. Η σύντροφος μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω εξαιρετικά, πηγή δύναμης για εμένα σε πάρα πολλά κομμάτια και πορευόμαστε μαζί” σημείωσε ο Ευθύμης Ζησάκης προσθέτοντας πως “είμαστε μαζί 5 μήνες αλλά δεν συζούμε”, είπε.

Επίσης, ο νεαρός ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. “Όταν είμαι με έναν άνθρωπο καλά, τότε είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα” δήλωσε με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά την πολυσυζητημένη αποχώρηση από την παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου, “Τοκ Τοκ”, ο Ευθύμης Ζησάκης θέλησε να είναι ξανά σαφής ύστερα από περίπου ένα χρόνο. “Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση μια σύγκρουση να μην γεννήσει καινούργιους γαλαξίες”.
Σε οποιαδήποτε φάση μου, οι άνθρωποι της δουλειάς είναι δίπλα μου. Είτε με θετικό πρόσημο είτε με αρνητικό πρόσημο. Για αυτό οφείλω για πρώτη φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) τόσα χρόνια με έχετε βοηθήσει να πω την αλήθεια μου. Όταν δεν φοβάσαι για την αλήθεια σου, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κατά τη γνώμη μου όλοι έχουν την εξυπνάδα να φτιάξουν λίγο τα πράγματα ώστε να απασχολήσουν. Εμένα δεν με αφορούσε ποτέ αυτό. Εμένα η δουλειά μου, εκ των πραγμάτων, αφορά. Γι’ αυτό δεν έχω παρεξηγηθεί, δεν έχω πάρει κάποιο τηλέφωνο και δεν έχω μπει στη διαδικασία να αναζητήσω γιατί γράφτηκε οτιδήποτε” πρόσθεσε, επίσης, ο Ευθύμης Ζησάκης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ