Οικογενειάρχες με παιδιά οι βασανιστές των ιερόδουλων – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή τους

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και… ψυχιατρικό παρελθόν των δύο Βούλγαρων σαδιστών που έγιναν δήμιοι ψυχών για τουλάχιστον τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία, κυρίως όμως για τη διπλή ζωή που έκαναν.

Ο βασικός κατηγορούμενος Stoimenos Velizarius είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο: «Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

Με καινούρια BMW

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες απολύθηκε υπό όρους και επέστρεψε στην κοινωνική ζωή. Όντας άγαμος και χωρίς οικογένεια, διέμεινε σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας όπου είχε περιστασιακά τη συντροφιά γυναικών για ένα δυο βράδια και κυκλοφορούσε με μια ολοκαίνουρια ΒΜW.

Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιερόδουλων, Τoni Dimitrov ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, είχε παράλληλα ζωή στην οποία εμφανιζόταν ως καλός… οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα.

Μπαινόβγαινε στις φυλακές

Όπως είπε, δεν είχε αντιληφθεί ότι ζούσε διπλή ζωή, παρόλο που γνώριζε ότι μπαινόβγαινε στις φυλακές με καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά.

Οι τρεις νεαρές ιερόδουλες τις οποίες παρέσυραν οι αδίστακτοι Βούλγαροι στα δίχτυα τους από τις 19 Ιανουαρίου ως τη σύλληψή τους την περασμένη Τρίτη, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα αρρωστημένα βασανιστήρια που υπέστησαν με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια από τους υποτιθέμενους επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού μαζί τους.

 

Πηγή: Espresso 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ