Νίκος Οικονομόπουλος: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του από το Κέντρο Αθηνών

Στο παρασκήνιο του διαζυγίου του Νίκου Οικονομόπουλου με το Κέντρο Αθηνών αναφέρθηκαν οι παρουσιαστές του Πρωινού.

Τα μέλη του πάνελ σχολίασαν τα όσα διέρρευσαν για τη ρίξη στη σχέση των δύο πλευρών, αλλά και τις εκκρεμότητες που άφησε η αποχώρηση του δημοφιλή τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Φαίη Σκορδά: «υπήρχαν δύο μεγάλες εκδηλώσεις για κοπή πίτας από δύο μεγάλες εταιρείες. Το γνώριζε ο Νίκος Οικονομόπουλος ότι έπρεπε να εμφανιστεί γιατί είχαν πληρώσει ήδη αυτές οι εταιρείες και έφυγε πριν γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις. Ξαφνικά, ζητήθηκε από τον Σάκη Ρουβά που συνεργάζεται με τον επιχειρηματία κ. Τσακουμάκο να καλύψει το κενό. Δεν σταματάς από τη μια μέρα στην άλλη όταν ξέρεις ότι έχεις δύο εκδηλώσεις».

Ρεπορτάζ για το θέμα μετέφερε και ο Άρης Καβατζίκης: «Συνάντησα τυχαία τον επιχειρηματία, κ. Γιάννη Τσακουμάκο, έχω δει και ένα εξώδικο που έχει σταλεί στον Νίκο. Επειδή είναι νομικά τα θέματα, δεν ξέρω αν έχει παραδοθεί στον Οικονομόπουλο. Από την πλευρά του επιχειρηματία, λέγεται και βεβαιώνεται ότι το θέμα ΔΕΝ είναι οικονομικό, ενώ από την πλευρά του Νίκου Οικονομόπουλου λέγεται και επιβεβαιώνεται ότι το θέμα είναι οικονομικό, καθώς υπήρχαν δεδουλευμένα απλήρωτα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως πρόκειται για δεδουλευμένα δύο μηνών, ενώ είχε ζητηθεί να γίνει και μείωση.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ