Μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων και γυναικών στο ΚΥΤ της Χίου

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσκομείο 

Δυο αιματηρά επεισόδια με τραυματισμούς αναστάτωσαν μέσα σε ένα 24ωρο το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών στην ΒΙΑΛ της Χίου, αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το πρώτο συνέβη μεταξύ ανήλικων παιδιών και το δεύτερο μεταξύ… γυναικών!

 

Το απόγευμα της Πέμπτης, ένας 15χρονος μετανάστης διαπληκτίστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με έναν 17χρονο αλλοδαπό στη ΒΙΑΛ, επιτέθηκε εναντίον του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του, ενώ ο 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος και το μαχαίρι κατασχέθηκε. Σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Το δεύτερο αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα αργότερα, πάλι μέσα στο Κ.Υ.Τ., όταν μία 20χρονη αλλοδαπή επιτέθηκε σε μια 37χρονη μετανάστρια και άρχισε να την γρονθοκοπεί τραυματίζοντάς την. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

www.protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ