Μακρακώμη: Θρίλερ με την οικογενειακή τραγωδία – Άνοιξαν με αντικλείδι το σπίτι του ζευγαριού

Από την αρχή φαίνεται να ξεκινά η έρευνα γύρω από τον θάνατο του 38χρονου και της 51χρονης συζύγου του στο σπίτι τους στη Μακρακώμη. Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, έχουν προκαλέσει αρκετά ερωτήματα, καθώς πλέον οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν είναι καθόλου βέβαιοι αν όντως ο 48χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε. 

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά τον θάνατο του ζευγαριού κάποιος ή κάποιοι μπήκαν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού. Το νέο στοιχείο είναι ότι αυτός ή αυτοί που μπήκαν και έψαξαν το σπίτι το έκαναν με αντικλείδι που προφανώς του είχε εμπιστευθεί το ζευγάρι. Με αντικλείδι επίσης εκλάπη και το τζιπ του ζευγαριού την ημέρα της κηδείας του. 

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του κλεμμένου αυτοκινήτου, όμως ο εισαγγελέας αναμένεται να ζητήσει από τον ιατροδικαστή τα κλειδιά του σπιτιού που παραμένει σφραγισμένο, ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου έρευνες σε αυτό. 

Το διαμέρισμα λοιπόν θα ερευνηθεί ξανά για γενετικό υλικό και αποτυπώματα, ενώ θα καταγραφεί από τις αρχές αν και τι ακριβώς έχει αφαιρεθεί από εκεί. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι σε ποιους είχε εμπιστευτεί το ζευγάρι κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου του, ώστε να κληθούν οι άνθρωποι αυτοί να καταθέσουν. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν στις 23 Ιανουαρίου, όταν όλοι ανησύχησαν που ο 48χρονος δεν άνοιξε το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε κάτω από το σπίτι του. Γείτονας ειδοποίησε τον πατέρα του και τη μητέρα της συζύγου του οι οποίοι τους καλούσαν στο τηλέφωνο, χωρίς όμως να απαντά κανείς από τους δύο. 

Ειδοποίησαν την αστυνομία και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 48χρονο και τη σύζυγό του νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο με καραμπίνα, ενώ δίπλα της κείτονταν νεκρός ο σύζυγός της, πυροβολημένος με το ίδιο όπλο. 

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια, όμως δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Γείτονες είπαν πως ο άνδρας ζήλευε τη γυναίκα του κι πιθανόν αυτή να όπλισε το χέρι του. 

Τα νέα στοιχεία ωστόσο που έρχονται στο φως ανατρέπουν τα δεδομένα.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ