Κώστας Βουτσάς: Τι δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού για την πορεία της υγεία του

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, από την περασμένη Παρασκευή.

Παρακολουθείται στενά από τους θεράποντες ιατρούς του, και σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στην διασωλήνωση και οι ζωτικοί δείκτες του είναι σταθεροί.

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά είναι μεγάλη και όλοι εύχονται ο αγαπημένος ηθοποιός να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού. «Έχουμε ανάγκη λίγη ιδιωτικότητα. Γίνονται όσα πρέπει να γίνουνε από ένα εξαιρετικό επιτελείο ιατρών με επικεφαλής τον Ηρακλή Τσαγκάρη και δείχνει να είναι πολύ δυνατός οργανισμός», ανέφερε η σύζυγός του.

Στο πλευρό του είναι συγγενείς και φίλοι από την πρώτη στιγμή, ωστόσο η οικογένειά του έχει ζητήσει να μη δοθούν στη δημοσιότητα ιατρικά ανακοινωθέντα.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Να του στέλνουμε όλοι θετική ενέργεια, να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας και να βρεθεί σύντομα κοντά μας. Έχει αποδείξει και άλλες φορές ότι είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω βιολογικά να τα καταφέρει για να είναι πάλι σύντομα κοντά μας στο θέατρο», ανέφερε ο ηθοποιός.

Έως την περασμένη Κυριακή ο Κώστας Βουτσάς εμφανιζόταν στο θέατρο «Broadway» και στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.

Πηγή: ant1news.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ