Κρήτη: Την σκότωσε στο ξύλο ο 92χρονος άντρας της – Βράζουν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας

Μια οικογενειακή τραγωδία με επίκεντρο τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα στο Μακρύ Γιαλό του Νομού Λασιθίου στην Κρήτη.

 

Την περασμένη Πέμπτη (06-02-2020) μάλιστα διαδραματίστηκε ένα ακόμα επεισόδιο του δράματος, με την κηδεία της 86χρονης, επεισόδιο που όμως δεν φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο, αφού οι συγγενείς της έχουν σοβαρούς λόγους να πιστεύουν πως η γυναίκα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό του 92χρονου άνδρα της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι τα τελευταία 25 χρόνια.

 

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αμέσως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στον Άγιο Νικόλαο και κατευθείαν στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν σε κακή κατάσταση μέχρι και προχθές όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Ο ανηψιός της μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν. Εξέφρασε τις θέσεις της οικογένειας, περιγράφοντας μια δραματική κατάσταση, τονίζοντας πως έχει ήδη γίνει αγωγή στον 92χρονο, θεωρώντας βέβαιο όπως λέει, πως εκείνος την χτύπησε βάναυσα και τελικά την σκότωσε.

 

Για το περιστατικό είναι ενήμερες Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές και διερευνούν την υπόθεση.

 

radiolasithi.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ