Κορωπί: Προκαλεί ο σύζυγος της Θοδώρας που κατέσφαξε η ερωμένη του

Σοκάρουν τα όσα λέει ο σύζυγος της δολοφονημένης Θοδώρας. Την σκότωσε η ερωμένη του μπροστά στα παιδιά τους! 3,5 χρόνια μετά και ακόμα δεν έχει επιχειρήσει τα να δει.

 

Κακιά ώρα χαρακτήρισε την δολοφονία της πρώην συζύγου του από την ερωμένη του ο 44χρονος Γιάννης.

 

Ως καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, χαρακτήρισε αρχικά μοναδική την πρώην σύζυγό του, και έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν.

 

Ωστόσο όταν η συζήτηση ήρθε στο θέμα της άγριας δολοφονίας μπροστά στα μικρά τους παιδιά, υποστήριξε πως ήταν απλά… “η κακιά η ώρα”, λέγοντας μάλιστα επανειλημμένα πως θα στηρίξει την δολοφόνο αν αυτή βγει κάποτε από την φυλακή (αναμένεται δικαστική απόφαση για το αν θα σπάσουν τα ισόβια η όχι).

 

Δεν έχει επιχειρήσει να δει τα παιδιά του!

Αυτό θα το κάνει όπως είπε για να στηρίξει έτσι τα 2 παιδιά που έχει μαζί της, την ίδια ώρα όμως αποκάλυψε πως εδώ και 3,5 χρόνια που έχει γίνει το άγριο φονικό (6 Αυγούστου 2016) δεν έχει επιχειρήσει καν να τα δει!

 

Θέλοντας να υπερασπιστεί μάλιστα την θέση του, είπε πως παντρεύτηκε το θύμα “χωρίς να ζητήσει τίποτα” και πως μόνος του έφτιαξε την περιουσία τους.

 

Ο δικηγόρος του – που ήταν στο πλατό του Μαζί σου –  κατηγόρησε την οικογένεια της δολοφονημένης Θοδώρας πως δεν θέλει ο Γιάννης να έχει επαφή με τα παιδιά του, και πως η μητέρα του 44χρονου τα στηρίζει οικονομικά, αλλά η οικογένεια αυτό το αρνείται.

 

Μάλιστα άφησε αιχμές και για το συναινετικό διαζύγιο που είχε βγει ανάμεσα στην 35χρονη και τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας πως δεν τον είχε ενημερώσει κανείς πως είχε εκδοθεί.

www.newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ