Κορονοϊός: Ποιο είναι το ποσοστό ανάρρωσης – Αύξηση με τα νέα φάρμακα

Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον κοροναϊό σε ολόκληρη την Κίνα έχει ήδη φθάσει στο 8,2%, γεγονός που δείχνει ότι η θεραπεία που χρησιμοποιείται αρχίζει να δείχνει αποτελέσματα, δήλωσε ο Mi Fen σε συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωπος της κινεζικής επιτροπής δημόσιας υγείας, όπως μεταδίδει το RIA NOVOSTI.

”Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον ιό στην Ουχάν, στην επαρχία Χουμπέι και σε ολόκληρη τη χώρα αυξήθηκε σημαντικά, καθώς σήμερα το ποσοστό αυτό σε ολόκληρη τη χώρα ανέρχεται στο 8,2% εν συγκρίσει με το 1,3% στις 27 Ιανουαρίου”, δήλωσε ο Mi Fen.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι στο Χουμπέι αυτό το ποσοστό ανέρχεται στο 6,1% έναντι 1,7% στις 27 Ιανουαρίου, και στην Ουχάν στο 6,2% έναντι 2,6%, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ”αυτό δείχνει ότι η θεραπεία και η ιατρική περίθαλψη που παρέχονται στους άρρωστους αποδίδουν σταδιακά αποτελέσματα”.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, Εθνική Επιτροπή Υγείας καταμέτρησε 97 νέους θανάτους και 3.062 νέα κρούσματα της επιδημίας που έχει προκαλέσει ο νέος κοροναϊός στην ηπειρωτική Κίνα ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9ης Φεβρουαρίου, κάτι που αυξάνει σε 908 τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων και σε 40.171 των συνολικό αριθμό των κρουσμάτων.

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ