Κορονοϊός: Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έβαλε τη μάσκα του – Κεκλεισμένων των θυρών η κολεξιόν

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έχει μόλις φθάσει στον χώρο όπου θα γίνει η παρουσίαση της κολεξιόν του Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο.

Η πρώτη κίνηση ήταν να φορέσει την ειδική νοσοκομειακή μάσκα προκειμένου να προστατευθεί από την επέλαση του κοροναϊού στη χώρα του. 

Λίγη ώρα νωρίτερα, έχει ανακοινώσει ότι το φετινό fashion show θα γίνει,  κεκλεισμένων των θυρών. Χωρίς κοινό, παρά μόνο με τηλεοπτική κάλυψη. 

“Η επίδειξη μόδας θα κινηματογραφηθεί σε ένα άδειο θέατρο, χωρίς εκπροσώπους του Τύπου και αγοραστές και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από την ιστοσελίδα του ιταλικού οίκου μόδας και τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα)”, ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας είχε προγραμματίσει δύο επιδείξεις μόδας, στις 4 μ.μ. και στις 5 μ.μ. στην έδρα του brand στη Via Bergognone, σήμερα τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο που άρχισε στις 19 Φεβρουαρίου.   “Η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθεί η έκθεση των προσκεκλημένων σε οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία τους” ανέφερε η εταιρεία. 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ