Θρίλερ με τα οστά της εύπορης μπαλαρίνας – Δεν βρέθηκαν στο μικρό εκκλησάκι

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα οστά της εύπορης μπαλαρίνας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2002 σε ηλικία 70 χρόνων από την Αμαλιάπολη όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με τις Αρχές, έπεσε θύμα δολοφονίας. 

Η αστυνομία, το τελευταίο διάστημα, αναζητούσε τα οστά της σε ένα οικόπεδο στην περιοχή, ιδιοκτησίας ενός εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό taxydromos.gr, δεν βρέθηκε κάτι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα στις εκσκαφές, που πραγματοποιήθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου 2019 σε ξωκλήσι ιδιωτικού χώρου στην Αμαλιάπολη για τον εντοπισμό της 70χρονης μπαλαρίνας και καθηγήτριας μπαλέτου. Μοναδικό «εύρημα» των αρχών ήταν τα οστά του πατέρα του ιδιοκτήτη του χώρου, που φυλάσσονταν σε οστεοφυλάκιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πόρισμα της έκθεσης έρευνας του ιδιωτικού χώρου, που συντάχθηκε από τον ανακριτή Βόλου, αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανένα εύρημα. Ωστόσο, εντός του χώρου εντοπίστηκαν σε οστεοφυλάκιο και όχι κατά την ανασκαφή οστά, που ο ιδιοκτήτης του χώρου διατείνεται ότι ανήκουν στον πατέρα του.

Οι αρχές κατέσχεσαν δύο οστά για εξέταση DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν ανήκουν στην εξαφανισθείσα ή όχι. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του χώρου κατέθεσε αίτημα στον ανακριτή Βόλου για άμεση επιδιόρθωση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα για την ανεύρεση της 70χρονης, η οποία διεξάγεται μετά από εντολή της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, είναι υπό πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής Βόλου καλεί σε καταθέσεις μάρτυρες της υπόθεσης.

Επισημαίνεται ότι για τον εντοπισμό της αγνοούμενης το 2013 είχαν διεξαχθεί έρευνες σε πηγάδι στην Αμαλιάπολη με επίσης ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Οι αρχές είχαν εντοπίσει εκεί οστά, τα οποία όμως δεν ανήκαν σε άνθρωπο, αλλά σε ζώο.

Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας πρόκειται να συζητήσει την έφεση που ασκήθηκε στην απόφαση καταδίκης για τις μυστηριώδεις μεταβιβάσεις ακινήτων της 70χρονης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας είχε επιβάλει τον Μάιο του 2018 ποινές φυλάκισης από εφτά έως εννέα χρόνια με αναστολή στους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την περίοδο της εξαφάνισής της είχαν αρχίσει να γίνονται μυστηριώδεις μεταβιβάσεις ακινήτων που ανήκαν στην περιουσία της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ