Ηλιούπολη: Τι λέει η αδερφή του πρώην παίκτη talent show που της επιτέθηκε με αλυσοπρίονο

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλιούπολη όταν άνδρας προσπάθησε να σκοτώσει την αδερφή του με αλυσοπρίονο. Τα ξημερώματα ο 47χρονος πήγε στην πολυκατοικία που διαμένει η αδερφή του με τον σύζυγό του και ο θείος του στην οδό Κυπριανού.

Ο 47χρονος επιτέθηκε στο θείο του και στη συνέχεια επιχείρησε να σκοτώσει την αδερφή του. Ο 47χρονος πήγε πρώτα στο διαμέρισμα του θείου του, που βρίσκεται στο ισόγειο. Αφού τον ακινητοποίησε και τον απείλησε με ψεύτικο πιστόλι του πέρασε χειροπέδες.

Στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο που ζει η αδερφή του, κρατώντας το αλυσοπρίονο. Προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η αδερφή του ειδοποίησε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ ο δράστης της επίθεσης είναι ένας 47χρονος πρώην διαγωνιζόμενος σε talent show. Ο άνδρας είχε επιτεθεί και πάλι στο παρελθόν εναντίον της αδερφής του με ποινή 12-15 ετών αλλά αφέθηκε ελεύθερος στα 2 χρόνια.

Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης: «Στα καλά του καθουμένου ξύπνησα από τον γιο μου που φώναζε “παρ’ την αστυνομία τηλέφωνο, φέρε το ρόπαλο, είναι ο …. απέξω, έχει αλυσοπρίονο, θα μας σκοτώσει”. Πάνω στον πανικό μου προσπαθούσα να πάρω το 100 και δεν μπορούσα γιατί έτρεμα. Τελικά πήρα, πήρε και το παιδί που περιμέναμε εδώ να πάει στη δουλειά με τον άνδρα μου. Πήγε και βρήκε τους αστυνομικούς στο μετρό και τους λέει “γίνεται φονικό, ελάτε”».

 Επίθεση με αλυσοπρίονο στην Ηλιούπολη: Παίχτης του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ο δράστης

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ