Επιστρέφουν τα «Φιλαράκια» για ιλιγγιώδες ποσό

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αινιγματική ανάρτηση του… Τσάντλερ, κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, στο Twitter, στην οποία έκανε λόγο για “μεγάλα νέα” που έρχονται, προκαλώντας… παγκόσμια παράκρουση, τα νέα αυτά… μάλλον ήρθαν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με διεθνή μέσα ενημέρωσης, είμαστε κοντά στο να δούμε μια σπέσιαλ παρουσία… και των έξι από την θρυλική σειρά Friends στο HBO Max.

Στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης με το κανάλι ΗΒΟ φαίνεται ότι βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» για να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη και η επιστροφή τους θα είναι… χρυσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών ΜΜΕ, οι έξι πρωταγωνιστές (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντρου, Μάθιου Πέρι, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ) θα λάβουν αμοιβή από 3 ως 4 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηθοποιοί είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με το HBO για ένα επετειακό ωριαίο επεισόδιο.

Το επεισόδιο αναμένεται να ουσιαστικά η “διαφήμιση” για την ανταγωνιστική προς το Netflix πλατφόρμα, HBO Max που αναμένεται να λανσαριστεί τον προσεχή Μάιο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ