Επίθεση Πορτοσάλτε στον πατέρα της μαθήτριας που λιποθύμησε: «Πήγαινε πες την μ@@@ σου κάπου άλλου»

Ειρωνικά σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε την περίπτωση της μαθήτριας στο Πύργο η οποία λιποθύμησε από την πείνα . Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό της λιποθυμίας το δημοσιοποίησε ο πατέρας της κοπέλας, λέγοντας ότι ο ίδιος και η γυναίκα του είναι άνεργοι, και ότι τα χρήματα που είχαν για να της δώσουν φαγητό τα είχαν ξοδέψει για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Σχολιάζοντας την περίπτωση της κοπέλας ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον πατέρα της για «φιλοσυριζαϊκή» συμπεριφορά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι έγινε; Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες, ότι λιποθύμησε γιατί πληρώνουν ΕΝΦΙΑ. Στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωσε ΕΝΦΙΑ. Πρώτη φορά ανακάλυψε τον ΕΝΦΙΑ, ο πατέρας αυτός».

«Σε κάποιες ειδήσεις, όπως είναι αυτές οι ΣΥΡΙΖΑϊκες είναι καλύτερα να διαβάζεις τα σχόλια. Του λέει “Άστα ρε φίλε τράβα παρακάτω”», συνέχισε.

Τέλος κατέληξε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει γιατί, «δεν αφήνει γονιός στην Ελλάδα να πεινάσει το παιδί του για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ. Δεν υπάρχει αυτό. Πήγαινε πες την μ@@@ σου κάπου άλλου».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της μαθήτριας σε επιστολή του είχε αναφέρει:

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν».

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ