Εγκατέλειψε τον στρατό για να γίνει μοντέλο

Αποφάσισε να εγκαταλείψει τον στρατό μετά από 10 χρόνια προκειμένου να γίνει μοντέλο στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό «Babestation».

Η 27χρονη Joanna Kitson διαπίστωσε ότι κουράστηκε με τις συνθήκες του στρατού μετά την προαγωγή της στην τάξη των σωματών.

Ήταν σε άδεια όταν την εντόπισε ένα πρακτορείο μόντελινγκ και στη συνέχεια μια βραζιλιάνικου τύπου ανύψωση γλουτών της έδωσε την αυτοπεποίθηση για να αρχίσει να εργάζεται στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Έφυγε από το στρατό τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα εργάζεται 15 ώρες την εβδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό ενηλίκων Babestation.

Η Joanna, από το Λιντς βγάζει χρήματα ενώ συνομιλά με άνδρες για ο,τιδήποτε από τίποτα, μέχρι το μπάνιο και το φετίχ με τα πόδια.

«Πήρα την απολύτως σωστή απόφαση. Είναι υπέροχα! Απολαμβάνω να μπορώ να φτιάχνω τα νύχια μου, να βάζω τις βλεφαρίδες μου και να φορώ εσώρουχα. Μισούσα τις ενδυμασίες του στρατού. Τώρα αγαπώ να αισθάνομαι σ2ξι και να νιώθω γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια των βαρδιών, άνθρωποι τηλεφωνούν να μάθουν πώς περνώ τη μέρα μου και για να έχουμε μια κανονική συνομιλία. Κάποιοι θέλουν απλώς μια συνομιλία για το πώς η ζύζυγός τους τρελαίνει και θέλουν απλά να χαλαρώσουν. Τη νύχτα, έχουμε τις κάμερες και  κάνω πράγματα με άλλα κορίτσια. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Δεν περιλαμβάνεται σ2ξ, απλώς πολύ πείραγμα», είπε.

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ