Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: «Μεθοδευμένη αναβολή» καταγγέλλει ο δικηγόρος της χήρας

Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση, σε δεύτερη βαθμό, της υπόθεσης δολοφονίας του καρδιολόγου από τη Σητεία. Ενώπιον της έδρας εμφανίστηκε δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον συνήγορο υποστήριξης κατηγορίας (πολιτικής αγωγής) και ζήτησε την αναβολή της δίκης.

Ο καρδιολόγος σημειώνεται πως δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017. 

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, Τετάρτη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης και η αναβολή χαρακτηρίστηκε ως «μεθοδευμένη κίνηση από την άλλη πλευρά» όπως τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της 40χρονης συζύγου του καρδιολόγου που κατηγορείται ότι μαζί με τον τότε σύντροφό της, έναν 39χρονο σήμερα Βούλγαρο, σχεδίασαν τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου.

Σε πρώτο βαθμό, η 40χρονη γυναίκα, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συνήγορός της, Ευάγγελος Στρατουδάκης, «υπάρχουν στοιχεία που δεν εξετάστηκαν στον πρώτο βαθμό, κάτι που πιστεύουμε ότι θα γίνει στο εφετείο» συμπληρώνοντας ότι η εκδίκαση της υπόθεσης (στις 25/11/2020), είναι αρκετούς μήνες μακριά «κάτι που επιβαρύνει την κατάσταση της 40χρονης, της οποίας το ανήλικο παιδί το οποίο είχε αποκτήσει με τον καρδιολόγο, εξαιτίας της κράτησής της, μεγαλώνει μόνο του με τη γιαγιά του»

 

newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ