Διαγωνιζόμενος σε talent show ο 47χρονος με το αλυσοπρίονο που πήγε να σκοτώσει την αδελφή του

Την απόλυτη φρίκη έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου γυναίκα, όταν αποπειράθηκε να την σκοτώσει με αλυσοπρίονο ο 47χρονος αδερφός της.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην περιοχή της Ηλιούπολης στην οδό Κυπριανού, ενώ ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παλαιότερα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 47χρονος, o οποίος είχε εμφανιστεί και σε μουσικό talent show σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό πριν λίγους μήνες, είχε επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να σκοτώσει την αδερφή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 47χρονος άντρας μετέβη το πρωί του Σαββάτου στην πολυκατοικία όπου διαμένει η αδελφή του και ένας θείος του.

Αρχικά, πήγε στο διαμέρισμα του θείου του, τον οποίο ακινητοποίησε με ένα πιστόλι ρέπλικα και του έβαλε χειροπέδες. Στη συνέχεια πήγε στο διαμέρισμα της αδερφής του, κρατώντας ένα αλυσοπρίονο με σκοπό να την σκοτώσει. Η γυναίκα δεν άνοιξε, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα όσα ανέφερε η δικηγόρος της αδερφής του δράστη, ο 47χρονος -εκτός από το αλυσοπρίονο- είχε μαζί του τσεκούρι και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα.

Ο δράστης συνελήφθη και βρίσκεται σε αναγκαστική νοσηλεία με εντολή του Εισαγγελέα, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

 

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ