Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο χωρισμός από την Ιλένια και η απώλεια των γονιών του

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της.

Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 Η εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών του

«Κι “έφυγαν” με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ».

 Ο γνωστός παρουσιαστής, συγκινημένος, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε δημόσια για την απώλεια των γονιών του, που τον συγκλόνισε.

«Δεν με επηρέαζαν οι γονείς μου στη δουλειά, αλλά ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται. Εγώ γενικά προχωράω στη ζωή μου και δεν κρατάω κακίες. Είναι μία περίπτωση που στεναχώρησε τους γονείς μου και αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν σημαίνει ότι θα εκδικηθώ, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κι “έφυγαν” με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ.

Δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου. Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι… Στο τέλος είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ