Δανάη Μιχαλάκη: Με βρίζουν στο δρόμο για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες

Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day για το πώς πήρε τον ρόλο, αλλά και το πώς της συμπεριφέρεται ο κόσμος που την βλέπει στον δρόμο. 

Μάλιστα τόνισε ότι δούλευε σε κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο τότε και φυσικά όταν της έγινε πρόταση τα μάζεψε και επέστρεψε στην Αθήνα. 

“Δέχτηκα ένα μήνυμα στο Facebook, ήθελα να με δουν. Πήγα κι έκανα το πρώτο casting. Μετά το δεύτερο casting πήρα τη βαλίτσα μου και πήγα στη Σύρο για σεζόν σε ένα κοκτέιλ μπαρ. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ότι μου έχουν στείλει τα πρώτα σενάρια και μεθαύριο είναι η πρώτη ανάγνωση. Λέω ΟΚ, εντάξει, ευχαριστώ πολύ. Δεν το έλεγα και πολύ για να μην το γρουσουζέψω.

Με βρίζουν πολλοί και πολλές, ειδικά οι πιο ηλικιωμένες κυρίες, ακούω τι πήγες κι έκανες. Εγώ γελάω, δεν με έχει επηρεάσει τίποτα. Στον δρόμο με φωνάζουν Δρόσω.

Υπάρχει πίεση, υπάρχουν εντάσεις, αλλά γενικότερα υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και στα δύο συνεργεία, με όλους τους ηθοποιούς”. 

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

“Αν τύχει να πέσει κάποιο δημοσίευμα στην αντίληψή μου θα το διαβάσω, αλλά και πάλι δεν δίνω βάση. Δεν το κρύβω, αλλά δεν βγαίνω να το φωνάξω κιόλας. Ζω κανονικά τη ζωή μου. Δεν είναι και το καλύτερό μου να πηγαίνουμε κάπου με τον Γιώργο και τη μητέρα του και να μας φωτογραφίζουν”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ