Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Σταθερή η κατάσταση – Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα

Ώρες αγωνίας περνά η Αλίκη Κατσαβού και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Κώστα Βουτσά μετά την τελευταία περιπέτεια της υγείας του. Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα την Παρασκευή (7/2/2020) στο νοσοκομείο Αττικό με λοίμωξη του αναπνευστικού και μετά τον εντοπισμό πνευματικού οιδήματος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος.

 

Φυσικά από το πλευρό του δεν λείπει η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, η κόρη του Σάντρα Βουτσά και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Προς το παρόν πάντως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη, με τους γιατρούς να προσπαθούν για το καλύτερο.

 

Σε πολύ δύσκολη θέση, ωστόσο, βρίσκεται η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, που προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξη και ψύχραιμη, μιας και πρέπει ταυτόχρονα με την περιπέτεια υγείας του Κώστα Βουτσά να φροντίσει και τον μικρό γιό τους, τον μικρό Φοίβο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με την κα Κατσαβού, ενημέρωσε πως προς το παρόν η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού είναι σταθερή.

 

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεώτερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς.», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

www.topontiki.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ