Έκανε τατουάζ μέχρι και στους βολβούς των ματιών της

Μια γυναίκα ξόδεψε περισσότερα από 18.500 ευρώ καλύπτοντας ολόκληρο το σώμα της με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων των βολβών των ματιών της.

Η 24χρονη Amber Breeana Luke έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν μόλις 16 ετών επειδή ήθελε να νιώσει ποια είναι η αίσθηση

Αλλά τώρα, κάθε ίντσα του σώματός της είναι καλυμμένη με εκπληκτικά σχέδια, όπως  λουλούδια, κρανία, ζώα και γεωμετρικά σχήματα.

«Το πάθος μου αναπτύχθηκε όταν ήμουν 20 ετών. Τότε, άρχισα να παίρνω πιο ζεστά το τατουάζ. Η αίσθηση που λάμβανα από τα τατουάζ ήταν όπως καμία άλλη που είχα βιώσει -Ένιωθα κυριολεκτικά την αρνητική ενέργεια να διασκορπίζεται στο σώμα μου, λεπτό με το λεπτό», επισήμανε.

Επίσης, χώρισε στα δύο τη γλώσσα της και τοποθέτησε ένα εμφύτευμα σιλικόνης στο μάτι της. Ακόμη, χρωμάτισε τα μάτια της με έντονο μπλε χρώμα. «Οι οφθαλμοί μου προκάλεσαν τον πιο τεράστιο πόνο που έχω νιώσει μέχρι τώρα, αλλά άξιζαν τον κόπο. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω και κοιτάω τα μάτια μου, με κάνει ευτυχισμένη επειδή το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα».

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ