Παναγιώτης-Ραφαήλ: Κόλλησε μία ίωση – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Με μία ανάρτηση στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ οι γονείς του ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του μικρού.

Όπως εξηγούν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ έκανε μία επέμβαση τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δυστυχώς κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Πάντως «ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα», προσθέτουν οι γονείς του.

Αναλυτικά όσα γράφουν:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ