Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του -Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά.

 

 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το νοσοκομείο «Αττικόν», ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας.

 

Οι συγγενείς του ηθοποιού προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρας, στην οποία τονίζει: «Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου».

Στην ανάρτησή της η κόρη του Κώστα Βουτσά ευχαριστεί παράλληλα τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται του νοσοκομείου «Αττικόν» για τη φροντίδα που παρέχουν στον ηθοποιό, αλλά και τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που έχει δείξει. «Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά», αναφέρει συγκεκριμένα

 

Ολόκληρη η ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά

Στην ανάρτησή της η κόρη του Κώστα Βουτσά Θεοδώρα αναφέρει συγκεκριμένα:

 

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

 

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

 

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγός του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

 

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη.

 

Να είστε όλοι καλά.

 

Ευχαριστούμε πολύ!

Με αγάπη απότον Κώστα και την οικογένεια του.

efimerida.gr 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ