Κώστας Βουτσάς: Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του μέσα από το νοσοκομείο

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά σκόρπισε θλίψη και τόσο οι συγγενείς και φίλοι του όσο και οι θαυμαστές του προσπαθούν από το πρωί να συνειδητοποιήσουν πως ο «αιώνιος έφηβος» δεν είναι πια εδώ.

Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day» ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο που έστελνε την αγάπη του στον Κώστα Βουτσά όσες μέρες εκείνος νοσηλευόταν και αποκάλυψε τι της ζητούσε έντονα ο ηθοποιός τις τελευταίες μέρες.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα, που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Ο Φοίβος είναι μαζί μου» ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο ηθοποιός: «Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε».

Τι ζητούσε όμως ο Κώστας Βουτσάς τις τελευταίες μέρες της ζωής του από την Αλίκη Κατσαβού; «Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Ήταν νικητής. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται. Δε συζητούσαμε ποτέ για αυτό το πράγμα. Όποιος τον ρώταγε τον χλεύαζε. Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε».

 

newsbeast

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ