Κλειστά σήμερα όλα τα σούπερ μάρκετ Bazaar για την κηδεία του ιδρυτή τους

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα όλα τα σούπερ μάρκετ της Βazaar ημέρα της κηδείας του επι χρόνια επικεφαλής και ιδρυτή της αλυσίδας Δήμου Βερούκα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το Σάββατο. Πέρα από τα καταστήματα κλειστά θα είναι τόσο τα γραφεία όσο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας.

Η εξόδιος ακολουθία του Δήμου Βερούκα θα πραγματοποιηθεί σήμερα από το νεκροταφείο Παπάγου στις 15.30.

Δυναμική παρουσία στα σούπερ μάρκετ

Ο Δήμος Βερούκας μαζί με τον αδελφό του Γιώργο κατάφεραν και δημιουργήσαν την Bazaar πριν ακριβώς από 25 χρόνια η οποία αποτελεί ουσιαστικά, ακόμη και σήμερα, την μοναδική ελληνική convience discount αλυσίδα με 150 καταστήματα που αναπτύσσονται αναλόγως το μέγεθος κάτω από τα σήματα Bazaar και Bazaar – Fresh Express.

Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε το 1995 στον αριθμό 8 της Πειραιώς στο Μοσχάτο, όπου φιλοξενούνται τα γραφεία της εταιρείας, ενώ δύο χρόνια αργότερα άνοιξε το πρώτο κατάστημα franchise στην Σάμο. Το 2000 εντάχθηκε στον όμιλο αγορών ΕΛΟΜΑΣ ενώ το 2008 προστέθηκε μία ακόμη συνεργασία αυτή την φορά στον πανευρωπαϊκό όμιλο αγορών ams-euroshopper η οποία βοήθησε τα Bazaar να έχουν ίσως μία από τις πιο ισχυρές παρουσίες στην κατηγορία των private label.

Από το 2010 ο όμιλος απέκτησε παρουσία και στην αγορά Cash & Carry η οποία σε συνεργασία και με την ΒΕΡΟΥΚΑΣ Τρόφιμα, εταιρείας του ομίλου που δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση τροφίμων, έχει αναπτύξει ιδιαίτερα το κομμάτι της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και εστιατορίων με 450 αποκλειστικούς κωδικούς για την συγκεκριμένη αγορά. Σήμερα λειτουργούν 10 Cash & Carry Bazaar.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ